Babywearing webshops

Choose country

Abeunger

Denmark

abeunger.dk

info@abeunger.dk

Bærebarn

Denmark

shop.baerebarn.dk

Jægersborggade 37
2200 København N

Izmi Baby

United Kingdom

izmibaby.co.uk

Krammebarn

Denmark

Hos Krammebarn.dk får du altid rådgivning tilpasset babys behov. Skal baby sove bruger vi tiden på noget andet og vikler når baby er vågen og frisk. Du får en god gennemgang af teorien så du altid har sikkerheden prioriteret først. Jeg har arbejdet i Babybranchen i mange år og har altid haft gravide og barslende tæt på og været en støtte i både de glade, hårde og triste situationer. Det handler ikke kun om at vikle men om at være mor på godt og ondt. Få læsset af, få frie hænder til at gå på toilet alene drikke en kop kaffe/the og bare få lidt luft. Jeg glæder mig til at møde jer.

krammebarn.dk

Odensevej 124
5471 Søndersø.

On Wraptrack: Krammebarn.dk

Love To Be Natural

United Kingdom

lovetobenatural.co.uk

Mama's LIFE

Denmark

mamaslife.dk

MiniMai Copenhagen

Denmark

minimai.dk

Randersgade 35
2100 København Ø

Minikram

Denmark

Kamilla er uddannet jordemoder og uddannet slyngevejleder. Ved siden af sit virke som jordemoder på Aarhus Universitetshospital, vejleder Kamilla, fra sit hjem i Aarhus, kommende, nybagte samt mere rutinerede forældre i brugen af alle slags slynger og bæreredskaber. Foruden undervisning i ergonomi og sikkerhed, er det vigtigt for Kamilla, at finde den helt rigtige løsning for barn og bærer, med det i mente, at alle børn og alle forældre er forskellige, og at netop det har stor værdi.

minikram.dk

+45 5192 3935

minikramdk@gmail.com

Store torv 18, 1.th
8000 Aarhus C

On Wraptrack: minikram

Slyngekompagniet

Denmark

Hos Slyngekompagniet finder du et bredt udvalg af vikler, ringslynger og bæretøj. Daniela, der står bag Slyngekompagniet, er uddannet slyngevejleder og tilbyder personlig slyngevejledning samt slyngeworkshops for grupper. Foruden uddannelsen som slyngevejleder er Daniela ammevejleder og efterfødselsdoula, og på den måde bredt optaget af, at tiden med det lille barn bliver en fornøjelse. Daniela kører ud til hjem i København og en lang række omkringliggende byer. På Slyngekompagniet finder du desuden en række guides til hvordan man kommer godt i gang med at vikle.

slyngekompagniet.dk

Brønshøj, København

On Wraptrack: Daniela

Sneglehuset

Denmark

sneglehuset.com

Ærtemarken 19
2860 Søborg

Tidsel

Denmark

Hos Tidsel finder du et stort udvalg af slynger og bæreudstyr: Alt fra fastvikler, til vikletais og bærejakker. Tidsel holder til i Ågard nær Egtved, hvor man kan komme forbi efter aftale. Her finder man også Tidsels egen systue hvor man kan købe færdige slynger - eller få syet en custom-made slynge af sin egen vikle. Tidsel drives af Lotte Due Clemmensen, som foruden mange års erfaring med salg og syning af slynger, også er uddannet slyngevejleder fra Slingababy. Så hvad end du har brug for en ny slynge, omsyning af en fastvikle, eller slynge-hjælp og -vejledning, kan det findes hos Tidsel.

tidsel.dk

Bramdrupvej 100
6040 Egtved

Viklemagi

Denmark

Cindy er uddannet ergoterapeut og slyngevejleder. Udover at hjælpe forældre i gang med at bære igennem vejledning driver hun også shoppen Viklemagi hvor du kan købe fastvikler, ringslynger, vikletais m.m. fra såvel veletablerede mærker såsom LennyLamb, Yaro, LittleFrog mv. samt fra nye spændende brands. På shoppens tilknyttede blog finder du tips og gode råd for både begyndere og garvede viklere.

viklemagi.dk

+45 27 19 65 07

Rosenvej 1
6800 Varde

Vikleuniverset

Denmark

Vikleuniverset er en dansk slynge-webshop hvor man kan finde alt fra vikler, ringslynger, vikletai'er og andre bæreredskaber til slyngecovers, bidelegetøj og viklehalskæder. Vikleuniverset er ejet af Line Husted, der også gennem sin blog bruger Vikleuniverset som et sted til at hjælpe forældre igang med slyngerne.

vikleuniverset.dk

Wear My Baby

United Kingdom

wearmybaby.co.uk

Wrap Your Baby

United States

wrapyourbaby.com

Are you missing on this list? Please get in contact with Team Wraptrack at wraptrack@gmail.com.