Babywearing bloggers

Choose country

Abeunger

Denmark

abeunger.dk

Amy Wraps Babies

United States

www.amywrapsbabies.com

Baby Dagbog

BäraNära

Bær dit barn med hjertet

Denmark

Maria er uddannet slyngevejleder og fysioterapeut og driver Bær dit barn med hjertet. Her kan du søge råd og vejledning både som nybegynder og hvis du som øvet løber ind i problemer. Der er et særligt fokus på at din krop også skal kunne holde til den nye belastning. Maria afholder workshops og 1:1 undervisning, samt foredrag. Bær dit barn med hjertet har også et viklebibliotek, hvor du altid er velkommen hvis du vil prøve en bestemt type slynge. Maria har base i Aabybro, lige nord for Aalborg.

baerditbarnmedhjertet.wordpress.com

Kærvej 64
9440 Aabybro

On Wraptrack: MariaBusk

Bær kærligt

Denmark

Anita er uddannet slyngevejleder og driver Bærkærligt - en hjemmeside, hvor særligt nybegyndere - men også mere erfarne - i slynge-verdenen kan finde vejledning og gode råd. Dels i form af række online guides og dels gennem Anitas virke som slyngevejleder. Dertil har Bærkærligt sit eget slyngebibliotek hvor man kan prøve kræfter med forskellige slynger. Anita har som slyngevejleder base i København.

baerkaerligt.dk

København S

On Wraptrack: Anita-Bærkærligt Bibliotek-Bærkærligt

Don't touch my wrap

On Wraptrack: Drew

En god begyndelse

Denmark

minikram.dk

Store torv 18, 1.th
8000 Aarhus C

Ergobaby

United States

ergobaby.com/blog

Izmi Baby

Liljesofie

Denmark

liljesofie.dk

kram@liljesofie.dk

Nødebo

On Wraptrack: Liljesofie

Love To Be Natural

Nära bebis

Sweden

narabebis.se

Omsorgsmor

Denmark

Bærekonsultation og slyngevejledning med udgangspunkt i Jeres behov. Udover at være Slyngevejleder, så er Birgitte også uddannet socialrådgiver, cand.soc og familieterapeut. Birgittes interesse i bæreredskaber og vikler udspringer blandt andet fra passionen om at ønske at styrke tilknytning mellem forældre og barn, samt at ville bidrage til, at nybagte forældre kan finde sig til rette i deres nye tilværelse. Derudover, så arbejder Birgitte også med parterapi, bæredans, børneyoga og efterfødselstræning.

omsorgsmor.me

On Wraptrack: bjergepoulsen

ReviewBabyCarriers

SlyngeSkolen

Denmark

slyngeskolen.dk

SlyngeVenner

Denmark

Carina Klit er certificeret slyngevejleder og driver slyngevenner.dk hvor hun hjælper forældre igang med at bære. Carina er tvillingemor, og har derfor naturligt ekstra erfaring med at bære netop tvillinger. Foruden en-til-en- og gruppe-vejledning holder Carina også foredrag, slynge-caféer og andre slynge-events. Og endelig kan man på slyngevenner.dk finde et udvalg af håndlavede slyngekæder.

slyngevenner.dk

Spurvevej 2
4250 Fuglebjerg

Slyngejordemoder

On Wraptrack: Slyngejordemoder

Slyngemessen TætPåHjertet

Denmark

slyngemessen.dk

Viklemagi

Denmark

Cindy er uddannet ergoterapeut og slyngevejleder. Udover at hjælpe forældre i gang med at bære igennem vejledning driver hun også shoppen Viklemagi hvor du kan købe fastvikler, ringslynger, vikletais m.m. fra såvel veletablerede mærker såsom LennyLamb, Yaro, LittleFrog mv. samt fra nye spændende brands. På shoppens tilknyttede blog finder du tips og gode råd for både begyndere og garvede viklere.

viklemagi.dk

+45 27 19 65 07

Rosenvej 1
6800 Varde

Viklemor

Denmark

viklemor.dk

On Wraptrack: Viklemor

Vikleuniverset

Denmark

Vikleuniverset er en dansk slynge-webshop hvor man kan finde alt fra vikler, ringslynger, vikletai'er og andre bæreredskaber til slyngecovers, bidelegetøj og viklehalskæder. Vikleuniverset er ejet af Line Husted, der også gennem sin blog bruger Vikleuniverset som et sted til at hjælpe forældre igang med slyngerne.

vikleuniverset.dk

Wear My Baby

United Kingdom

wearmybaby.co.uk

Wrap You In Love

Wrap Your Baby

United States

wrapyourbaby.com

Are you missing on this list? Please get in contact with Team Wraptrack at wraptrack@gmail.com.