Babywearing bloggers

Choose country

Amy Wraps Babies

United States

To homepage

Baby Dagbog

Denmark

To homepage

Bær dit barn med hjertet

Denmark

Maria er uddannet slyngevejleder og fysioterapeut og driver Bær dit barn med hjertet. Her kan du søge råd og vejledning både som nybegynder og hvis du som øvet løber ind i problemer. Der er et særligt fokus på at din krop også skal kunne holde til den nye belastning. Maria afholder workshops og 1:1 undervisning, samt foredrag. Bær dit barn med hjertet har også et viklebibliotek, hvor du altid er velkommen hvis du vil prøve en bestemt type slynge. Maria har base i Aabybro, lige nord for Aalborg.

To homepage

Kærvej 64
9440 Aabybro

On Wraptrack: MariaBusk

Bær kærligt

Denmark

Anita er uddannet slyngevejleder og driver Bærkærligt - en hjemmeside, hvor særligt nybegyndere - men også mere erfarne - i slynge-verdenen kan finde vejledning og gode råd. Dels i form af række online guides og dels gennem Anitas virke som slyngevejleder. Dertil har Bærkærligt sit eget slyngebibliotek hvor man kan prøve kræfter med forskellige slynger. Anita har som slyngevejleder base i København.

To homepage

København S

BäraNära

Sweden

To homepage

Don't touch my wrap

Spain

Babywearing consultan and teacher in Kangurearte babywearing school. Owner of www.coolandcarry.com.
Blogger in donttouchmywrap.com

To homepage

info@coolandcarry.com

Villaueva de la Cañada, Madrid

On Wraptrack: Drew

En god begyndelse

Denmark

Kamilla er uddannet jordemoder og uddannet slyngevejleder. Ved siden af sit virke som jordemoder på Aarhus Universitetshospital, vejleder Kamilla, fra sit hjem i Aarhus, kommende, nybagte samt mere rutinerede forældre i brugen af alle slags slynger og bæreredskaber. Foruden undervisning i ergonomi og sikkerhed, er det vigtigt for Kamilla, at finde den helt rigtige løsning for barn og bærer, med det i mente, at alle børn og alle forældre er forskellige, og at netop det har stor værdi.

To homepage

+45 5192 3935

minikramdk@gmail.com

Store torv 18, 1.th
8000 Aarhus C

On Wraptrack: minikram

Ergobaby

United States

To homepage

Izmi Baby

United Kingdom

To homepage

La Mare Lloba

Spain

Babywearing consultant, doula and Yoga and Dance teacher for mothers, family and foto everyone.

Physical and online consultancy.

To homepage

lamarelloba@gmail.com

Sant Quirze de Besora

On Wraptrack: lamarelloba

Liljesofie

Denmark

To homepage

kram@liljesofie.dk

Nødebo

On Wraptrack: Liljesofie

Love To Be Natural

United Kingdom

To homepage

Nära bebis

Sweden

To homepage

Omsorgsmor

Denmark

Bærekonsultation og slyngevejledning med udgangspunkt i Jeres behov. Udover at være Slyngevejleder, så er Birgitte også uddannet socialrådgiver, cand.soc og familieterapeut. Birgittes interesse i bæreredskaber og vikler udspringer blandt andet fra passionen om at ønske at styrke tilknytning mellem forældre og barn, samt at ville bidrage til, at nybagte forældre kan finde sig til rette i deres nye tilværelse. Derudover, så arbejder Birgitte også med parterapi, bæredans, børneyoga og efterfødselstræning.

To homepage

On Wraptrack: bjergepoulsen

ReviewBabyCarriers

Australia

To homepage

Slyngejordemoder

Denmark

To homepage

On Wraptrack: Slyngejordemoder

Slyngemessen TætPåHjertet

Denmark

To homepage

SlyngeSkolen

Denmark

To homepage

SlyngeVenner

Denmark

Carina Klit er certificeret slyngevejleder og driver slyngevenner.dk hvor hun hjælper forældre igang med at bære. Carina er tvillingemor, og har derfor naturligt ekstra erfaring med at bære netop tvillinger. Foruden en-til-en- og gruppe-vejledning holder Carina også foredrag, slynge-caféer og andre slynge-events. Og endelig kan man på slyngevenner.dk finde et udvalg af håndlavede slyngekæder.

To homepage

Spurvevej 2
4250 Fuglebjerg

Viklemagi

Denmark

Cindy er uddannet ergoterapeut og slyngevejleder. Udover at hjælpe forældre i gang med at bære igennem vejledning driver hun også shoppen Viklemagi hvor du kan købe fastvikler, ringslynger, vikletais m.m. fra såvel veletablerede mærker såsom LennyLamb, Yaro, LittleFrog mv. samt fra nye spændende brands. På shoppens tilknyttede blog finder du tips og gode råd for både begyndere og garvede viklere.

To homepage

+45 27 19 65 07

Rosenvej 1
6800 Varde

Viklemor

Denmark

Jeg driver siden Viklemor.dk

Alt på siden, er information jeg har oplevet gennem min vikletid. Derfor er det ikke en facitliste på, hvordan denne vikleverden hænger sammen, men udelukkende hvordan denne verden ses/opleves gennem mine øjne.

– Annette

To homepage

On Wraptrack: Viklemor

Vikleuniverset

Denmark

Vikleuniverset er en dansk slynge-webshop hvor man kan finde alt fra vikler, ringslynger, vikletai'er og andre bæreredskaber til slyngecovers, bidelegetøj og viklehalskæder. Vikleuniverset er ejet af Line Husted, der også gennem sin blog bruger Vikleuniverset som et sted til at hjælpe forældre igang med slyngerne.

To homepage

Wear My Baby

United Kingdom

To homepage

Wrap You In Love

Germany

To homepage

Wrap Your Baby

United States

To homepage

Are you missing on this list? Please get in contact with Team Wraptrack at wraptrack@gmail.com.- -