Babywearing consultants

Choose country

Amy from Amy Wraps Babies

United States

Homepage

Andrea Morante

Spain

Babywearing consultan and teacher in Kangurearte babywearing school. Owner of www.coolandcarry.com.
Blogger in donttouchmywrap.com

Homepage

info@coolandcarry.com

Villaueva de la Cañada, Madrid

On Wraptrack: Drew

Aneliya

France

Lullabi vous offre une large sélection de moyens de portage physiologiques, rigoreusement sélectionnés pour leur qualité, durabilité, sécurité et aspect évolutif.

Homepage

+33170237148

Anne Nielsen

Denmark

Jeg har fokus på vigtigheden af den første tidlige tilknytning og hvordan den rækker langt ud over den allerførste tid. Det at kunne bruge et bæreredskab både som omsorg og nærvær men også som en praktisk og funktionel del af hverdagen, god sikkerhed og ergonomi er hovedpunkter i min vejledning. Jeg afholder vejledningssessioner, workshops og foredrag.

Homepage

+45 21 27 33 62

anne.slynge@gmail.com

Jels

On Wraptrack: annemuseth

Beth from Love To Be Natural

United Kingdom

We are Love To Be Natural, Babywearing experts, babywearing professionals, and we have been helping families to carry their babies since 2009. Known world-wide, we are trusted specialists in our field.

Owned and run since then by Beth, mum to 4 children, all of whom have been carried using a sling. Since starting Love To Be Natural all those years ago, she has taken the knowledge and skill developed through day-to-day carrying of her own babies and turned it into something which would allow her to help other parents and care givers start or even continue, their own babywearing journey.

Homepage

Beutelaffen

Germany

Homepage

KatiPreussTB@gmail.com

On Wraptrack: Umfdidumf

Bærbushka - Nanna Vium

Denmark

Jeg er uddannet bærevejleder fra engelske Slingababy. Jeg har opbygget erfaring med at bære siden 2016, hvor vores ældste barn blev født. Hun lærte os, at en tryg favn er et godt sted at være, når verden er meget større end en selv.

Jeg tror på, at børn aldrig kan få for meget kærlighed, og at tryghed er den bedste basis at udforske livet på.

Hvad end du har en klar ide om, hvilket bæreredskab du vil bruge (og måske allerede har erhvervet det), eller har brug for at sondere terrænet af redskaber, tilbyder jeg min hjælp.

Jeg vejleder både før og efter fødsel.

Homepage

Ry, Danmark

On Wraptrack: NannaRosen

Camilla Madsen

Denmark

Jeg hedder Camilla og er mor til tveæggede tvillinger. Jeg er uddannet slyngevejleder hos Slingababy i september 2018, og startede mit vejleder eventyr på Amager. Nu rykker vi til Thy og starter på en frisk.

Jeg er helt nede på jorden og elsker at dele min viden om babybæring.

Jeg vidste allerede da jeg var gravid, at jeg ville bære mine børn. Jeg har slidgigt, og vidste at 2 børn ville være for hårdt for min krop. Jeg vidste ikke jeg fik refluks børn, eller præmature. Men det gjorde mig kun mere målsat på at bære dem.

Præmature har især gavn at af blive båret hud mod hud, da det udløser oxytocin og stimulerer deres vestibulær sans, udover det er en fantastisk måde at skærme dem mens deres nervesystem bliver mere udviklet.

Homepage

Carina Klit

Denmark

Carina Klit er certificeret slyngevejleder og driver slyngevenner.dk hvor hun hjælper forældre igang med at bære. Carina er tvillingemor, og har derfor naturligt ekstra erfaring med at bære netop tvillinger. Foruden en-til-en- og gruppe-vejledning holder Carina også foredrag, slynge-caféer og andre slynge-events. Og endelig kan man på slyngevenner.dk finde et udvalg af håndlavede slyngekæder.

Homepage

Spurvevej 2
4250 Fuglebjerg

Charlotte Juel Dall Olesen

Denmark

Del af Vikleteket

Homepage

On Wraptrack: Vikleteket

Christina Korsholm Mattson

Denmark

Christina er uddannet slyngevejleder fra Slingababy. Hun har basis i Aarhus og tager rundt i Østjylland, for at hjælpe forældre igang med, eller videre i, deres slynge-liv. Christina tilbyder både en-til-en vejledning, gruppevejledning og forskellige bære-workshops. Da Christina også har baggrund i og uddannelse fra musicalens verden underviser hun også i bære-dans - en blid motionsform hvor man kan have sin baby med.

Homepage

Cindy Booth van Harten

Denmark

Cindy er uddannet ergoterapeut og slyngevejleder. Udover at hjælpe forældre i gang med at bære igennem vejledning driver hun også shoppen Viklemagi hvor du kan købe fastvikler, ringslynger, vikletais m.m. fra såvel veletablerede mærker såsom LennyLamb, Yaro, LittleFrog mv. samt fra nye spændende brands. På shoppens tilknyttede blog finder du tips og gode råd for både begyndere og garvede viklere.

Homepage

+45 27 19 65 07

Rosenvej 1
6800 Varde

Colleen Van Dyk

United Kingdom

Wear My Baby is the UK's baby carrier shop and advice service. We sell only the best ergonomic baby carriers, selected by our expert team.

If you're looking for a baby carrier for newborns. a front-facing baby carrier, backpack carrier for hiking or toddler carrier, you'll find the very best baby carriers here.

Homepage

Gabriela Kordas

Poland

Homepage

gabriela.kordas@gmail.com

Poland, Brzeg

On Wraptrack: gabikorda

Helle Friis Rasmussen

Denmark

Hos Krammebarn.dk får du altid rådgivning tilpasset babys behov. Skal baby sove bruger vi tiden på noget andet og vikler når baby er vågen og frisk. Du får en god gennemgang af teorien så du altid har sikkerheden prioriteret først. Jeg har arbejdet i Babybranchen i mange år og har altid haft gravide og barslende tæt på og været en støtte i både de glade, hårde og triste situationer. Det handler ikke kun om at vikle men om at være mor på godt og ondt. Få læsset af, få frie hænder til at gå på toilet alene drikke en kop kaffe/the og bare få lidt luft. Jeg glæder mig til at møde jer.

Homepage

Odensevej 124
5471 Søndersø.

On Wraptrack: Former user

Iben Michelle Grandt

Denmark

Jeg er ejer af LilleHjerte.dk, jeg er uddannet bærekonsulent Pro af slyngeskolen, og blev færdig juli 2022.

Jeg arbejder i ØnskeBørn Sønderborg, og været i branchen siden 2. April 2015, så bæreredskaber er ikke nyt for mig.
Derudover har jeg også et bærebarn fra 2020.

Jeg går meget op i tryg omfavnelse af ens børn om det er på armen eller i et bæreredskab, da jeg er af den overbevisning, at det giver børnene den bedste start på livet.
I mine øjne er der intet rigtigt eller forkert, men noget er mere optimalt end andet.

Mit mål er at lære forældre at blive tryg i bæreredskabet de ønsk

Homepage

42750641

ibenmgrandt@gmail.com

Judit Martín López

Spain

Babywearing consultant, doula and Yoga and Dance teacher for mothers, family and foto everyone.

Physical and online consultancy.

Homepage

lamarelloba@gmail.com

Sant Quirze de Besora

On Wraptrack: lamarelloba

Kasia Sanders - The Wrap Lady

Denmark

The Wrap Lady is a mum-owned business dedicated to supporting new parents in their babywearing journey. Here you can get personalized babywearing advice as well as help finding the best wrap or carrier matching your needs.

If you want to carry your baby I will help you get started, or if you are already carrying, I can help you improve your skills. I am available for face to face consultations in Copenhagen or worldwide online.

In my webshop I'm offering a curated selection of wraps and carriers handpicked and tested by me to make your carrying journey comfortable, safe and enjoyable.

Homepage

+45 91 95 97 20

kasia@wraplady.com

Copenhagen, Denmark

On Wraptrack: TheWrapLady

Kathrine Kragelund Pultz

Denmark

Nede i Sønderjylland (og i Nordtyskland) vejleder jeg i alt omkring babybæring. Jeg er uddannet slyngevejleder ved TSHH i 2017 og har sidenhen konstant udvidet min viden og mit udvalg af vikler og bæreseler, så forældrene får en bred forståelse for de forskellige vikler, bæreseler og teknikker – og så alle kan finde det helt rette bæreredskab.

Jeg har fire børn, født mellem 2013 og 2021. Af erfaring ved jeg, hvor vigtig tryghed og nærvær er for at børn føler sig rustet til at gå ud på alle livets eventyr – dette vil jeg gerne muliggøre for andre bæreinteresserede forældre. I hele mit område tilbyder jeg at køre ud til forældrene og jeg afholder gerne workshops og temaaftener, f.eks. i mødregrupper. Man kan også komme hjem til mig og få en udførlig vejledning eller konsultere mig online. Det er både uerfarne og erfarne forældre, jeg kan understøtte med slyngevejledning.

Udover de mest gængse og kendte mærker, har jeg en del tyske mærker med i mit sortiment, så man også kan snuse til disse. Der er både fastvikler, strækvikler, vikletais, onbus, ringslynger og forskellige gadgets som gør babybæring endnu nemmere. Jeg kan vejlede på dansk, tysk og engelsk.

Tlf 71 79 13 16

kathrine.87@googlemail.com

Katie Meakin

United Kingdom

Wear My Baby is the UK's baby carrier shop and advice service. We sell only the best ergonomic baby carriers, selected by our expert team.

If you're looking for a baby carrier for newborns. a front-facing baby carrier, backpack carrier for hiking or toddler carrier, you'll find the very best baby carriers here.

Homepage

Kirstine Damkær

Denmark

Homepage

slyngler@gmail.com

Skibby, Sjælland

Kovács-Szalay Nikolett

Hungary

+36302908301

effinibraun@googlemail.com

On Wraptrack: Effini

Lotte Hald

Denmark

Nærhed og fysisk kontakt er et basalt behov for det lille barn helt på linie med mad og søvn. Det er gennemforsket og veldokumenteret, at børn som får opfyldt dette behov; græder mindre, er mere trygge og hurtigere bliver selvstændige individer. Lær hvorfor babybæring er sundt og smart for både din baby og dig og lær hvordan du gør.

Ud over at være passioneret babybærer og uddannet slyngevejleder er jeg også passioneret jordemoder. Jeg elsker at bistå kvinder i, at udvikle deres iboende evner til at føde og blive mødre.

Jeg tilbyder privat fødselsforberedelse og undervisning i slynger/vikler i København. Ønsker du en skøn, sund og praktisk måde at bære din baby på, så er viklen et fremragende redskab. Vejledningen i slynger tilbydes i mindre grupper, så alle får en grundig hjælp og vejledning i det

Homepage

On Wraptrack: Slyngejordemoder

Maria Busk

Denmark

Maria er uddannet slyngevejleder og fysioterapeut og driver Bær dit barn med hjertet. Her kan du søge råd og vejledning både som nybegynder og hvis du som øvet løber ind i problemer. Der er et særligt fokus på at din krop også skal kunne holde til den nye belastning. Maria afholder workshops og 1:1 undervisning, samt foredrag. Bær dit barn med hjertet har også et viklebibliotek, hvor du altid er velkommen hvis du vil prøve en bestemt type slynge. Maria har base i Aabybro, lige nord for Aalborg.

Homepage

Kærvej 64
9440 Aabybro

On Wraptrack: MariaBusk

Maria Capion

Denmark

Jeg er certificeret bærekonsulent, slyngevejleder, bærevejleder – kært barn har mange navne.

Jeg er uddannet hos internationale anerkendte skoler som Slingababy i England og L’école à Porter fra Frankrig.

Begge skoler tager udgangspunkt i at hjælpe forældre i deres givne situation fremfor at opstille generelle retningslinjer for hvad der er rigtigt eller forkert.

Jeg har båret mine egne børn i diverse bæreredskaber og har kendskab til alverdens typer af redskaber. Lige fra strækvikler, fastvikler, bæreseler, meh dai, onbuhimo’er, ringslynger og alt derimellem. g forskning

Homepage

Marianne Amin

France

I'm french, babywearing consultant, test tour organizer and mother of 4 kids.
I speak french english and italian

On Wraptrack: marianneamin

Monika Fröhlich-Koza

Austria

Homepage

Rebecca Ford

United Kingdom

Wear My Baby is the UK's baby carrier shop and advice service. We sell only the best ergonomic baby carriers, selected by our expert team.

If you're looking for a baby carrier for newborns. a front-facing baby carrier, backpack carrier for hiking or toddler carrier, you'll find the very best baby carriers here.

Homepage

Rie Leth Nielsen

Denmark

Mit navn er Rie og jeg er kvinden bag VikleRier. Jeg er certificeret slyngevejleder fra Slyngeskolen, samt uddannet ammevejleder.

Mit bære-eventyr startede så småt tilbage i 2016 med mit første barn. Men tog først for alvor fart, da jeg fik barn nummer to i 2018. I dag er jeg mor til tre og har masser af praktisk erfaring med at bære børn i alt fra vikler og ringslynger til bæreseler og meh dai.

Jeg går meget op i at sikkerheden skal være i orden og ønsker at hjælpe nybagte forældre med at finde den optimale løsning for dem, så de kan give deres barn den bedste start på livet.

Homepage

info@viklerier.dk

On Wraptrack: Rie9elsen

Rikke B. Stilling

Denmark

Jeg gik all in på alle bæreredskaber da jeg fik min datter i 2017, og blev så bidt, at jeg også tog slyngevejleder-uddannelsen ved Slingababy i 2018 og i 2019 åbnede jeg min egen slyngewebshop.

Jeg underviser både i hold og enkeltvis, og med alle typer bæreredskaber.

På alle mine kurser taler vi om sikkerhed, ergonomi og bæreglæde. Jeg skræddersyr dit forløb til dig og dit behov. Jeg har eget undervisningslokale, men kommer også gerne ud på hjemmebesøg.

Homepage

+45 40 61 16 73

info@vikleliv.dk

Herning, Tjørring

On Wraptrack: rikkebstilling

Sofie Lobbens

Belgium

On Wraptrack: sofiel

Sonia Pinson

United Kingdom

Wear My Baby is the UK's baby carrier shop and advice service. We sell only the best ergonomic baby carriers, selected by our expert team.

If you're looking for a baby carrier for newborns. a front-facing baby carrier, backpack carrier for hiking or toddler carrier, you'll find the very best baby carriers here.

Homepage

Sophie Hohlmann

Denmark

Jeg er uddannet slyngevejleder gennem slyngeskolen PRO i 2017. Når jeg ikke holder barsel, arbejder jeg som sundhedsvejleder med baggrund i min sygeplejeudd. Jeg begyndte at bære da den praktiske fordel tiltalte mig, men blev hurtigt betaget af alle de andre fordele babybæring bringer med sig, mentalt, motorisk og sansestimulering, hvilket jeg inddrager i min vejledning. Jeg vejleder både individuelt og i små grupper, samt holder oplæg for større grupper. Det er muligt at leje et bæreredskab hos mig for at prøve det af, evt i forbindelse med vejledning. Jeg kører ud i Sønderborg kommune.

Homepage

Skovvej 35
6430 Nordborg

Soshanna Hayhoe

United Kingdom

Wear My Baby is the UK's baby carrier shop and advice service. We sell only the best ergonomic baby carriers, selected by our expert team.

If you're looking for a baby carrier for newborns. a front-facing baby carrier, backpack carrier for hiking or toddler carrier, you'll find the very best baby carriers here.

Homepage

Tammy Nissim

United Kingdom

Wear My Baby is the UK's baby carrier shop and advice service. We sell only the best ergonomic baby carriers, selected by our expert team.

If you're looking for a baby carrier for newborns. a front-facing baby carrier, backpack carrier for hiking or toddler carrier, you'll find the very best baby carriers here.

Homepage

Tina Christoffersen

Denmark

Bærevejledning og udleje af bæredimser i hjertet af Kolding.

Mit koncept er det, som jeg selv ønskede fandtes, da jeg var ny viklemama ;) Hos mig kan du:
- få vejledning hos mig eller dig.
- få begyndervenlige bæredimser hjem.
- få en vægtet dukke med hjem til at starte hjemmetræningen.
- købe en bæredims, du har lejet, hvis det er det perfekte match.
- få tips og tricks på min facebookside.

Jeg hjælper både dig, som er helt ny, og dig som bare har brug for lidt tilretning.
I vikleteket finder du også bæreseler til forskellige kropstyper og størrelser plus min passion – håndvævede vikler.

Homepage

+45 60 63 83 38

Kolding

On Wraptrack: taina

Tragemami

Germany

In unserem Shop sollt Ihr Tragebegeisterten alles das finden, was Ihr zum kuscheligen Transport Eurer Kleinen benötigt :) Kathi & Henning

Homepage

kathi@tragemami.shop

On Wraptrack: Tragemami

Ulrika Casselbrant

Sweden

Homepage

Vicki Nylander Emil

Denmark

Jeg hedder Vicki og er mor til A fra marts 2015. Jeg har båret ham siden han var 9 dage gammel. Allerede nogle år før vi var klar til at blive forældre, vidste jeg, at jeg ville bære mit kommende barn.
Jeg er uddannet hos Slingababy. Mit første kursus var maj 17 og så har jeg været på opfriskningskursus september 18.

Jeg mangler endnu at færdiggøre et "projekt" før jeg får min certificering.

Det vigtigste for mig (ud over sikkerheden, selvfølgelig), er at finde den løsning, som fungerer for dig/jer.

Mit hjertebarn er BÆREGLÆDEN og det er dén jeg brænder for at give videre.

Homepage

Rødovre

On Wraptrack: Vicks

Yolánta

Greece

Hello my name is Yolánta
Babywearing consultant ( Certified from CBWS )
Owner of Marsupialia Sling Library in Thessaloniki Greece with a selection of over 200 carriers Nurse & Physical Education Teacher
Mum of 3 and growing

Together we can learn all about babywearing with all the carrier types either being a new wearer or even as an experienced one to learn new things and gain more confidence , learn to wear your own carriers safely and practice front, hip and back carries.
Online consultations are available too.

Marsupialia Sling Library is here for you to hire carriers, wear and find what suits your family needs best or if you are curious learn about new types of carriers and blends, fix your carriers from pulls etc and give them a spa. A selection of carriers is FREE for you to hire.
We are organizing play dates , testing tours and other babywearing events.

Reach us to learn more.

Homepage

Marsupialiahub@gmail.com

Thessaloniki Greece

On Wraptrack: Yolan7a

Are you missing on this list? Please get in contact with Team Wraptrack at wraptrack@gmail.com.