Babywearing consultants

Choose country

Aja Guldhammer

Denmark

Aja er uddannet slyngevejleder fra Slingababy og har webshoppen Abeunger.dk. Hun har Sylvester på 5 år og Felix på 1 år og bærer begge så længe de har lyst. Abeunger holder til i Lyngby hvor der er demodukker til rådighed og rig mulighed for at prøve vikler og bæreseler.

abeunger.dk

+45 50589507

aja@abeunger.dk

Lyngby Hovedgade 53, C
2800 Lyngby

Amanda Hastrup

Denmark

amandahastrup@gmail.com

København NV

Amy from Amy Wraps Babies

United States

www.amywrapsbabies.com

Andrea Morante

Spain

Babywearing consultan and teacher in Kangurearte babywearing school. Owner of www.coolandcarry.com.
Blogger in donttouchmywrap.com

coolandcarry.com

info@coolandcarry.com

Villaueva de la Cañada, Madrid

On Wraptrack: Drew

Anita Andersen

Denmark

Anita er uddannet slyngevejleder og driver Bærkærligt - en hjemmeside, hvor særligt nybegyndere - men også mere erfarne - i slynge-verdenen kan finde vejledning og gode råd. Dels i form af række online guides og dels gennem Anitas virke som slyngevejleder. Dertil har Bærkærligt sit eget slyngebibliotek hvor man kan prøve kræfter med forskellige slynger. Anita har som slyngevejleder base i København.

baerkaerligt.dk

København S

On Wraptrack: Anita-Bærkærligt

Anne Nielsen

Denmark

Jeg har fokus på vigtigheden af den første tidlige tilknytning og hvordan den rækker langt ud over den allerførste tid. Det at kunne bruge et bæreredskab både som omsorg og nærvær men også som en praktisk og funktionel del af hverdagen, god sikkerhed og ergonomi er hovedpunkter i min vejledning. Jeg afholder vejledningssessioner, workshops og foredrag.

sites.google.com/view/det4trimester

+45 21 27 33 62

anne.slynge@gmail.com

Jels

On Wraptrack: annemuseth

Anne Sofie Bovin

Denmark

facebook.com/trygfavn

Provstevej 19, 3. t.v.
2400 København NV.

Astrid Loft Hansen

Denmark

hej@barselsfys.dk

Beth from Love To Be Natural

United Kingdom

lovetobenatural.co.uk

Birgitte Bjerge Poulsen

Denmark

Bærekonsultation og slyngevejledning med udgangspunkt i Jeres behov. Udover at være Slyngevejleder, så er Birgitte også uddannet socialrådgiver, cand.soc og familieterapeut. Birgittes interesse i bæreredskaber og vikler udspringer blandt andet fra passionen om at ønske at styrke tilknytning mellem forældre og barn, samt at ville bidrage til, at nybagte forældre kan finde sig til rette i deres nye tilværelse. Derudover, så arbejder Birgitte også med parterapi, bæredans, børneyoga og efterfødselstræning.

omsorgsmor.me

On Wraptrack: bjergepoulsen

Bærbushka - Nanna Vium

Denmark

Jeg er uddannet bærevejleder fra engelske Slingababy. Jeg har opbygget erfaring med at bære siden 2016, hvor vores ældste barn blev født. Hun lærte os, at en tryg favn er et godt sted at være, når verden er meget større end en selv.

Jeg tror på, at børn aldrig kan få for meget kærlighed, og at tryghed er den bedste basis at udforske livet på.

Hvad end du har en klar ide om, hvilket bæreredskab du vil bruge (og måske allerede har erhvervet det), eller har brug for at sondere terrænet af redskaber, tilbyder jeg min hjælp.

Jeg vejleder både før og efter fødsel.

Baerbushka.dk

James Grievevej 7, 2500 Valby

On Wraptrack: NannaRosen

Camilla Madsen

Carina Klit

Denmark

Carina Klit er certificeret slyngevejleder og driver slyngevenner.dk hvor hun hjælper forældre igang med at bære. Carina er tvillingemor, og har derfor naturligt ekstra erfaring med at bære netop tvillinger. Foruden en-til-en- og gruppe-vejledning holder Carina også foredrag, slynge-caféer og andre slynge-events. Og endelig kan man på slyngevenner.dk finde et udvalg af håndlavede slyngekæder.

slyngevenner.dk

Spurvevej 2
4250 Fuglebjerg

Charlotte Juel Dall Olesen

On Wraptrack: Vikleteket

Christina Grøndahl

Denmark

Vejledning i at bære dit barn i bæresele, vikle e.l.  I Lyngby eller hos dig/jer.
1:1 konsultationer, vejledning i grupper og workshops.
Bæreredskaber og demodukker til rådighed. 
Christina er 43 år, mor til Storm (født sept. 2017), Med uddannelse som slyngevejleder (aug. 2019, Slingababy), 2 års bæretid med eget barn samt 15 års erfaring som socialrådgiver, glæder hun sig over at kunne hjælpe andre familier i gang med eller videre med at bære deres barn. Vejledningen foregår med nærvær, indføling og humor, helt nede på jorden og med højt til loftet, og med plads til børn i alle aldre. 

+45 4050 6809

christina_grondahl@yahoo.com

On Wraptrack: ChristinaG

Christina Korsholm Mattson

Denmark

Christina er uddannet slyngevejleder fra Slingababy. Hun har basis i Aarhus og tager rundt i Østjylland, for at hjælpe forældre igang med, eller videre i, deres slynge-liv. Christina tilbyder både en-til-en vejledning, gruppevejledning og forskellige bære-workshops. Da Christina også har baggrund i og uddannelse fra musicalens verden underviser hun også i bære-dans - en blid motionsform hvor man kan have sin baby med.

awayuvikler.dk

Cindy Booth van Harten

Denmark

Cindy er uddannet ergoterapeut og slyngevejleder. Udover at hjælpe forældre i gang med at bære igennem vejledning driver hun også shoppen Viklemagi hvor du kan købe fastvikler, ringslynger, vikletais m.m. fra såvel veletablerede mærker såsom LennyLamb, Yaro, LittleFrog mv. samt fra nye spændende brands. På shoppens tilknyttede blog finder du tips og gode råd for både begyndere og garvede viklere.

viklemagi.dk

+45 27 19 65 07

Rosenvej 1
6800 Varde

Colleen Van Dyk

United Kingdom

wearmybaby.co.uk/epsom

Daniel Bærentsen Nygaard

Daniela Hummelgren

Denmark

Hos Slyngekompagniet finder du et bredt udvalg af vikler, ringslynger og bæretøj. Daniela, der står bag Slyngekompagniet, er uddannet slyngevejleder og tilbyder personlig slyngevejledning samt slyngeworkshops for grupper. Foruden uddannelsen som slyngevejleder er Daniela ammevejleder og efterfødselsdoula, og på den måde bredt optaget af, at tiden med det lille barn bliver en fornøjelse. Daniela kører ud til hjem i København og en lang række omkringliggende byer. På Slyngekompagniet finder du desuden en række guides til hvordan man kommer godt i gang med at vikle.

slyngekompagniet.dk

Brønshøj, København

On Wraptrack: Daniela

Gabriela Kordas

On Wraptrack: gabikorda

Helle Friis Rasmussen

Denmark

Hos Krammebarn.dk får du altid rådgivning tilpasset babys behov. Skal baby sove bruger vi tiden på noget andet og vikler når baby er vågen og frisk. Du får en god gennemgang af teorien så du altid har sikkerheden prioriteret først. Jeg har arbejdet i Babybranchen i mange år og har altid haft gravide og barslende tæt på og været en støtte i både de glade, hårde og triste situationer. Det handler ikke kun om at vikle men om at være mor på godt og ondt. Få læsset af, få frie hænder til at gå på toilet alene drikke en kop kaffe/the og bare få lidt luft. Jeg glæder mig til at møde jer.

krammebarn.dk

Odensevej 124
5471 Søndersø.

On Wraptrack: Krammebarn.dk

Inger Drünkler

Denmark

Inger er uddannet og licenseret bærekonsulent af Bæreskolen Hamburg (Tyskland). Hun bor i Brande, men kører også gerne til f. eks. Herning, Ikast eller Give. Vejledningen kan foregå på dansk, tysk eller engelsk.

facebook.com/baerekonsulentbrande

+45 60 90 34 10

Ørbækvej
7330 Brande

Jane Sofie Lee Villensteen

Judit Martín López

Spain

Babywearing consultant, doula and Yoga and Dance teacher for mothers, family and foto everyone.

Physical and online consultancy.

lamarelloba.wordpress.com

lamarelloba@gmail.com

Sant Quirze de Besora

On Wraptrack: lamarelloba

Kamilla

Denmark

Kamilla er uddannet jordemoder og uddannet slyngevejleder. Ved siden af sit virke som jordemoder på Aarhus Universitetshospital, vejleder Kamilla, fra sit hjem i Aarhus, kommende, nybagte samt mere rutinerede forældre i brugen af alle slags slynger og bæreredskaber. Foruden undervisning i ergonomi og sikkerhed, er det vigtigt for Kamilla, at finde den helt rigtige løsning for barn og bærer, med det i mente, at alle børn og alle forældre er forskellige, og at netop det har stor værdi.

minikram.dk

+45 5192 3935

minikramdk@gmail.com

Store torv 18, 1.th
8000 Aarhus C

On Wraptrack: minikram

Katie Meakin

United Kingdom

wearmybaby.co.uk/reading

Kerstin Brøndum Wagner

Denmark

+45 40 87 68 57

kerstinbroendum@gmail.com

Stenlille, Vestsjælland

Kirstine Damkær

Denmark

slyngler.blogspot.com

slyngler@gmail.com

Skibby, Sjælland

Kovács-Szalay Nikolett

Hungary

+36302908301

effinibraun@googlemail.com

On Wraptrack: Effini

Line Kvist Sørensen

Lotte Due Clemmensen

Denmark

Hos Tidsel finder du et stort udvalg af slynger og bæreudstyr: Alt fra fastvikler, til vikletais og bærejakker. Tidsel holder til i Ågard nær Egtved, hvor man kan komme forbi efter aftale. Her finder man også Tidsels egen systue hvor man kan købe færdige slynger - eller få syet en custom-made slynge af sin egen vikle. Tidsel drives af Lotte Due Clemmensen, som foruden mange års erfaring med salg og syning af slynger, også er uddannet slyngevejleder fra Slingababy. Så hvad end du har brug for en ny slynge, omsyning af en fastvikle, eller slynge-hjælp og -vejledning, kan det findes hos Tidsel.

tidsel.dk

Bramdrupvej 100
6040 Egtved

Lotte Engilbertsdottir

Denmark

+45 60 19 77 80

tegneren@yahoo.dk

Flintemarken 39, 2 tv
2950 Vedbæk

Lotte Hald

On Wraptrack: Slyngejordemoder

Louise Kaas Mortensen

Denmark

Hos VikleHikle kan du få bærevejledning af en uddannet bærekonsulent, hvad enten dit barn er nyfødt eller tumling. Det er både for nybegyndere og jer, der har båret før. Det kan foregå hjemme hos dig, som privat bærevejledning for 1-2 personer, eller for en gruppe på op til 6 personer. Du kan også komme til en workshop for hold. Jeg ønsker at hjælpe forældre med at bære deres baby, som de er skabt til at blive båret - i den for baby naturlige frøstilling med rundet ryg, kippet bækken, knæene bøjede og hænderne oppe ved ansigtet for tryghed og klar til at gribe fat i den pels, vi engang havde.

viklehikle.dk

On Wraptrack: VikleHikle

Majken K

Denmark

majkenk.dk

Maria Busk

Denmark

Maria er uddannet slyngevejleder og fysioterapeut og driver Bær dit barn med hjertet. Her kan du søge råd og vejledning både som nybegynder og hvis du som øvet løber ind i problemer. Der er et særligt fokus på at din krop også skal kunne holde til den nye belastning. Maria afholder workshops og 1:1 undervisning, samt foredrag. Bær dit barn med hjertet har også et viklebibliotek, hvor du altid er velkommen hvis du vil prøve en bestemt type slynge. Maria har base i Aabybro, lige nord for Aalborg.

baerditbarnmedhjertet.wordpress.com

Kærvej 64
9440 Aabybro

On Wraptrack: MariaBusk

Maria Capion

Denmark

baerebarn.dk

Jægersborggade 37
2200 København N

Maria Christiansen

Denmark

On Wraptrack: MugThy

Mette Rose

Mette Stig-Wolff

Denmark

viklenoerd.dk

kontakt@viklenoerd.dk

Odense SØ

On Wraptrack: Viklenørd

Rebecca Ford

Rikke B. Stilling

Denmark

Jeg gik all in på alle bæreredskaber da jeg fik min datter i 2017, og blev så bidt, at jeg også tog slyngevejleder-uddannelsen ved Slingababy i 2018 og i 2019 åbnede jeg min egen slyngewebshop.

Jeg underviser både i hold og enkeltvis, og med alle typer bæreredskaber.

På alle mine kurser taler vi om sikkerhed, ergonomi og bæreglæde. Jeg skræddersyr dit forløb til dig og dit behov. Jeg har eget undervisningslokale, men kommer også gerne ud på hjemmebesøg.

vikleliv.dk

+45 40 61 16 73

info@vikleliv.dk

Herning, Tjørring

On Wraptrack: rikkebstilling

Rikke Vædele

Denmark

+45 29 24 24 36

vaedele@gmail.com

Rudkøbing, Langeland

Sofie Lobbens

Belgium

On Wraptrack: sofiel

Sonia Pinson

Sophie Hohlmann

Denmark

Jeg er uddannet slyngevejleder gennem slyngeskolen PRO i 2017. Når jeg ikke holder barsel, arbejder jeg som sundhedsvejleder med baggrund i min sygeplejeudd. Jeg begyndte at bære da den praktiske fordel tiltalte mig, men blev hurtigt betaget af alle de andre fordele babybæring bringer med sig, mentalt, motorisk og sansestimulering, hvilket jeg inddrager i min vejledning. Jeg vejleder både individuelt og i små grupper, samt holder oplæg for større grupper. Det er muligt at leje et bæreredskab hos mig for at prøve det af, evt i forbindelse med vejledning. Jeg kører ud i Sønderborg kommune.

facebook.com/Sophie-Hohlmann-Slyngevejleder-358708178098969

Skovvej 35
6430 Nordborg

Soshanna Hayhoe

Syntke Orwat

Tammy Nissim

Tina Christoffersen

Denmark

Bærevejledning og udleje af bæredimser i hjertet af Kolding.

Mit koncept er det, som jeg selv ønskede fandtes, da jeg var ny viklemama ;) Hos mig kan du:
- få vejledning hos mig eller dig.
- få begyndervenlige bæredimser hjem.
- få en vægtet dukke med hjem til at starte hjemmetræningen.
- købe en bæredims, du har lejet, hvis det er det perfekte match.
- få tips og tricks på min facebookside.

Jeg hjælper både dig, som er helt ny, og dig som bare har brug for lidt tilretning.
I vikleteket finder du også bæreseler til forskellige kropstyper og størrelser plus min passion – håndvævede vikler.

facebook.com/barylerogbaeredimser

+45 60 63 83 38

Kolding

On Wraptrack: taina

Ulrika Casselbrant

Sweden

narabebis.se

Vicki Nylander Emil

Denmark

Jeg hedder Vicki og er mor til A fra marts 2015. Jeg har båret ham siden han var 9 dage gammel. Allerede nogle år før vi var klar til at blive forældre, vidste jeg, at jeg ville bære mit kommende barn.
Jeg er uddannet hos Slingababy. Mit første kursus var maj 17 og så har jeg været på opfriskningskursus september 18.

Jeg mangler endnu at færdiggøre et "projekt" før jeg får min certificering.

Det vigtigste for mig (ud over sikkerheden, selvfølgelig), er at finde den løsning, som fungerer for dig/jer.

Mit hjertebarn er BÆREGLÆDEN og det er dén jeg brænder for at give videre.

facebook.com/Slyngevejleder

Rødovre

On Wraptrack: Vicks

Victoria Liljesofie Græsvænge

Denmark

liljesofie.dk

kram@liljesofie.dk

Nødebo

On Wraptrack: Liljesofie

Are you missing on this list? Please get in contact with Team Wraptrack at wraptrack@gmail.com.- -