Wraptrack logo Wraptrack logo
directory

Babywearing consultants

Choose country

Iben Michelle Grandt

Denmark

Jeg er ejer af LilleHjerte.dk, jeg er uddannet bærekonsulent Pro af slyngeskolen, og blev færdig juli 2022.

Jeg arbejder i ØnskeBørn Sønderborg, og været i branchen siden 2. April 2015, så bæreredskaber er ikke nyt for mig.
Derudover har jeg også et bærebarn fra 2020.

Jeg går meget op i tryg omfavnelse af ens børn om det er på armen eller i et bæreredskab, da jeg er af den overbevisning, at det giver børnene den bedste start på livet.
I mine øjne er der intet rigtigt eller forkert, men noget er mere optimalt end andet.

Mit mål er at lære forældre at blive tryg i bæreredskabet de ønsk

facebook.com/VejlederLilleHjerte

42750641

ibenmgrandt@gmail.com

Kasia Sanders - The Wrap Lady

Denmark

The Wrap Lady is a mum-owned business dedicated to supporting new parents in their babywearing journey. Here you can get personalized babywearing advice as well as help finding the best wrap or carrier matching your needs.

If you want to carry your baby I will help you get started, or if you are already carrying, I can help you improve your skills. I am available for face to face consultations in Copenhagen or worldwide online.

In my webshop I'm offering a curated selection of wraps and carriers handpicked and tested by me to make your carrying journey comfortable, safe and enjoyable.

wraplady.com

+45 91 95 97 20

kasia@wraplady.com

Copenhagen, Denmark

On Wraptrack: TheWrapLady

Kathrine Kragelund Pultz

Denmark

Nede i Sønderjylland (og i Nordtyskland) vejleder jeg i alt omkring babybæring. Jeg er uddannet slyngevejleder ved TSHH i 2017 og har sidenhen konstant udvidet min viden og mit udvalg af vikler og bæreseler, så forældrene får en bred forståelse for de forskellige vikler, bæreseler og teknikker – og så alle kan finde det helt rette bæreredskab.

Jeg har fire børn, født mellem 2013 og 2021. Af erfaring ved jeg, hvor vigtig tryghed og nærvær er for at børn føler sig rustet til at gå ud på alle livets eventyr – dette vil jeg gerne muliggøre for andre bæreinteresserede forældre. I hele mit område tilbyder jeg at køre ud til forældrene og jeg afholder gerne workshops og temaaftener, f.eks. i mødregrupper. Man kan også komme hjem til mig og få en udførlig vejledning eller konsultere mig online. Det er både uerfarne og erfarne forældre, jeg kan understøtte med slyngevejledning.

Udover de mest gængse og kendte mærker, har jeg en del tyske mærker med i mit sortiment, så man også kan snuse til disse. Der er både fastvikler, strækvikler, vikletais, onbus, ringslynger og forskellige gadgets som gør babybæring endnu nemmere. Jeg kan vejlede på dansk, tysk og engelsk.

Tlf 71 79 13 16

kathrine.87@googlemail.com

Lotte Due Clemmensen

Denmark

Hos Tidsel finder du et stort udvalg af slynger og bæreudstyr: Alt fra fastvikler, til vikletais og bærejakker. Tidsel holder til i Ågard nær Egtved, hvor man kan komme forbi efter aftale. Her finder man også Tidsels egen systue hvor man kan købe færdige slynger - eller få syet en custom-made slynge af sin egen vikle. Tidsel drives af Lotte Due Clemmensen, som foruden mange års erfaring med salg og syning af slynger, også er uddannet slyngevejleder fra Slingababy. Så hvad end du har brug for en ny slynge, omsyning af en fastvikle, eller slynge-hjælp og -vejledning, kan det findes hos Tidsel.

tidsel.dk

Bramdrupvej 100
6040 Egtved

Bærbushka - Nanna Vium

Denmark

Jeg er uddannet bærevejleder fra engelske Slingababy. Jeg har opbygget erfaring med at bære siden 2016, hvor vores ældste barn blev født. Hun lærte os, at en tryg favn er et godt sted at være, når verden er meget større end en selv.

Jeg tror på, at børn aldrig kan få for meget kærlighed, og at tryghed er den bedste basis at udforske livet på.

Hvad end du har en klar ide om, hvilket bæreredskab du vil bruge (og måske allerede har erhvervet det), eller har brug for at sondere terrænet af redskaber, tilbyder jeg min hjælp.

Jeg vejleder både før og efter fødsel.

Baerbushka.dk

Ry, Danmark

On Wraptrack: NannaRosen

Rikke B. Stilling

Denmark

Jeg gik all in på alle bæreredskaber da jeg fik min datter i 2017, og blev så bidt, at jeg også tog slyngevejleder-uddannelsen ved Slingababy i 2018 og i 2019 åbnede jeg min egen slyngewebshop.

Jeg underviser både i hold og enkeltvis, og med alle typer bæreredskaber.

På alle mine kurser taler vi om sikkerhed, ergonomi og bæreglæde. Jeg skræddersyr dit forløb til dig og dit behov. Jeg har eget undervisningslokale, men kommer også gerne ud på hjemmebesøg.

www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22911&bannerid=95495

+45 40 61 16 73

info@vikleliv.dk

Herning, Tjørring

On Wraptrack: rikkebstilling

Aja Guldhammer

Denmark

Aja er uddannet slyngevejleder fra Slingababy og har webshoppen Abeunger.dk. Hun har Sylvester på 5 år og Felix på 1 år og bærer begge så længe de har lyst. Abeunger holder til i Lyngby hvor der er demodukker til rådighed og rig mulighed for at prøve vikler og bæreseler.

abeunger.dk

+45 50589507

aja@abeunger.dk

Lyngby Hovedgade 53, C
2800 Lyngby

Judit Martín López

Spain

Babywearing consultant, doula and Yoga and Dance teacher for mothers, family and foto everyone.

Physical and online consultancy.

lamarelloba.wordpress.com

lamarelloba@gmail.com

Sant Quirze de Besora

On Wraptrack: lamarelloba

Andrea Morante

Spain

Babywearing consultan and teacher in Kangurearte babywearing school. Owner of www.coolandcarry.com.
Blogger in donttouchmywrap.com

coolandcarry.com

info@coolandcarry.com

Villaueva de la Cañada, Madrid

On Wraptrack: Drew

Gabriela Kordas

On Wraptrack: gabikorda

Tina Christoffersen

Denmark

Bærevejledning og udleje af bæredimser i hjertet af Kolding.

Mit koncept er det, som jeg selv ønskede fandtes, da jeg var ny viklemama ;) Hos mig kan du:
- få vejledning hos mig eller dig.
- få begyndervenlige bæredimser hjem.
- få en vægtet dukke med hjem til at starte hjemmetræningen.
- købe en bæredims, du har lejet, hvis det er det perfekte match.
- få tips og tricks på min facebookside.

Jeg hjælper både dig, som er helt ny, og dig som bare har brug for lidt tilretning.
I vikleteket finder du også bæreseler til forskellige kropstyper og størrelser plus min passion – håndvævede vikler.

facebook.com/barylerogbaeredimser

+45 60 63 83 38

Kolding

On Wraptrack: taina

Vicki Nylander Emil

Denmark

Jeg hedder Vicki og er mor til A fra marts 2015. Jeg har båret ham siden han var 9 dage gammel. Allerede nogle år før vi var klar til at blive forældre, vidste jeg, at jeg ville bære mit kommende barn.
Jeg er uddannet hos Slingababy. Mit første kursus var maj 17 og så har jeg været på opfriskningskursus september 18.

Jeg mangler endnu at færdiggøre et "projekt" før jeg får min certificering.

Det vigtigste for mig (ud over sikkerheden, selvfølgelig), er at finde den løsning, som fungerer for dig/jer.

Mit hjertebarn er BÆREGLÆDEN og det er dén jeg brænder for at give videre.

facebook.com/Slyngevejleder

Rødovre

On Wraptrack: Vicks

Cindy Booth van Harten

Denmark

Cindy er uddannet ergoterapeut og slyngevejleder. Udover at hjælpe forældre i gang med at bære igennem vejledning driver hun også shoppen Viklemagi hvor du kan købe fastvikler, ringslynger, vikletais m.m. fra såvel veletablerede mærker såsom LennyLamb, Yaro, LittleFrog mv. samt fra nye spændende brands. På shoppens tilknyttede blog finder du tips og gode råd for både begyndere og garvede viklere.

viklemagi.dk

+45 27 19 65 07

Rosenvej 1
6800 Varde

Sophie Hohlmann

Denmark

Jeg er uddannet slyngevejleder gennem slyngeskolen PRO i 2017. Når jeg ikke holder barsel, arbejder jeg som sundhedsvejleder med baggrund i min sygeplejeudd. Jeg begyndte at bære da den praktiske fordel tiltalte mig, men blev hurtigt betaget af alle de andre fordele babybæring bringer med sig, mentalt, motorisk og sansestimulering, hvilket jeg inddrager i min vejledning. Jeg vejleder både individuelt og i små grupper, samt holder oplæg for større grupper. Det er muligt at leje et bæreredskab hos mig for at prøve det af, evt i forbindelse med vejledning. Jeg kører ud i Sønderborg kommune.

facebook.com/Sophie-Hohlmann-Slyngevejleder-358708178098969

Skovvej 35
6430 Nordborg

Carina Klit

Denmark

Carina Klit er certificeret slyngevejleder og driver slyngevenner.dk hvor hun hjælper forældre igang med at bære. Carina er tvillingemor, og har derfor naturligt ekstra erfaring med at bære netop tvillinger. Foruden en-til-en- og gruppe-vejledning holder Carina også foredrag, slynge-caféer og andre slynge-events. Og endelig kan man på slyngevenner.dk finde et udvalg af håndlavede slyngekæder.

slyngevenner.dk

Spurvevej 2
4250 Fuglebjerg

Helle Friis Rasmussen

Denmark

Hos Krammebarn.dk får du altid rådgivning tilpasset babys behov. Skal baby sove bruger vi tiden på noget andet og vikler når baby er vågen og frisk. Du får en god gennemgang af teorien så du altid har sikkerheden prioriteret først. Jeg har arbejdet i Babybranchen i mange år og har altid haft gravide og barslende tæt på og været en støtte i både de glade, hårde og triste situationer. Det handler ikke kun om at vikle men om at være mor på godt og ondt. Få læsset af, få frie hænder til at gå på toilet alene drikke en kop kaffe/the og bare få lidt luft. Jeg glæder mig til at møde jer.

krammebarn.dk

Odensevej 124
5471 Søndersø.

On Wraptrack: Krammebarn.dk

Anita Andersen

Denmark

Anita er uddannet slyngevejleder og driver Bærkærligt - en hjemmeside, hvor særligt nybegyndere - men også mere erfarne - i slynge-verdenen kan finde vejledning og gode råd. Dels i form af række online guides og dels gennem Anitas virke som slyngevejleder. Dertil har Bærkærligt sit eget slyngebibliotek hvor man kan prøve kræfter med forskellige slynger. Anita har som slyngevejleder base i København.

baerkaerligt.dk

København S

On Wraptrack: Anita-Bærkærligt

Maria Busk

Denmark

Maria er uddannet slyngevejleder og fysioterapeut og driver Bær dit barn med hjertet. Her kan du søge råd og vejledning både som nybegynder og hvis du som øvet løber ind i problemer. Der er et særligt fokus på at din krop også skal kunne holde til den nye belastning. Maria afholder workshops og 1:1 undervisning, samt foredrag. Bær dit barn med hjertet har også et viklebibliotek, hvor du altid er velkommen hvis du vil prøve en bestemt type slynge. Maria har base i Aabybro, lige nord for Aalborg.

baerditbarnmedhjertet.wordpress.com

Kærvej 64
9440 Aabybro

On Wraptrack: MariaBusk

Christina Korsholm Mattson

Denmark

Christina er uddannet slyngevejleder fra Slingababy. Hun har basis i Aarhus og tager rundt i Østjylland, for at hjælpe forældre igang med, eller videre i, deres slynge-liv. Christina tilbyder både en-til-en vejledning, gruppevejledning og forskellige bære-workshops. Da Christina også har baggrund i og uddannelse fra musicalens verden underviser hun også i bære-dans - en blid motionsform hvor man kan have sin baby med.

awayuvikler.dk

Anne Nielsen

Denmark

Jeg har fokus på vigtigheden af den første tidlige tilknytning og hvordan den rækker langt ud over den allerførste tid. Det at kunne bruge et bæreredskab både som omsorg og nærvær men også som en praktisk og funktionel del af hverdagen, god sikkerhed og ergonomi er hovedpunkter i min vejledning. Jeg afholder vejledningssessioner, workshops og foredrag.

sites.google.com/view/det4trimester

+45 21 27 33 62

anne.slynge@gmail.com

Jels

On Wraptrack: annemuseth

Marianne Amin

France

I'm french, babywearing consultant, test tour organizer and mother of 4 kids.
I speak french english and italian

On Wraptrack: marianneamin

Lotte Hald

On Wraptrack: Slyngejordemoder

Maria Capion

Denmark

Camilla Madsen

Ulrika Casselbrant

Sweden

narabebis.se

Rebecca Ford

Soshanna Hayhoe

Colleen Van Dyk

United Kingdom

wearmybaby.co.uk/epsom

Sonia Pinson

Tammy Nissim

Katie Meakin

United Kingdom

wearmybaby.co.uk/reading

Amy from Amy Wraps Babies

United States

www.amywrapsbabies.com

Beth from Love To Be Natural

United Kingdom

lovetobenatural.co.uk

Mette Stig-Wolff

Denmark

viklenoerd.dk

kontakt@viklenoerd.dk

Odense SØ

On Wraptrack: Viklenørd

Charlotte Juel Dall Olesen

On Wraptrack: Vikleteket

Kirstine Damkær

Denmark

slyngler.blogspot.com

slyngler@gmail.com

Skibby, Sjælland

Jane Sofie Lee Villensteen

Daniel Bærentsen Nygaard

Syntke Orwat

Line Kvist Sørensen

Rikke Vædele

Denmark

+45 29 24 24 36

vaedele@gmail.com

Rudkøbing, Langeland

Victoria Liljesofie Græsvænge

Denmark

liljesofie.dk

kram@liljesofie.dk

Nødebo

On Wraptrack: Liljesofie

Lotte Engilbertsdottir

Denmark

+45 60 19 77 80

tegneren@yahoo.dk

Flintemarken 39, 2 tv
2950 Vedbæk

Kerstin Brøndum Wagner

Denmark

+45 40 87 68 57

kerstinbroendum@gmail.com

Stenlille, Vestsjælland

Amanda Hastrup

Denmark

amandahastrup@gmail.com

København NV

Sofie Lobbens

Belgium

On Wraptrack: sofiel

Maria Christiansen

Denmark

On Wraptrack: MugThy

Kovács-Szalay Nikolett

Hungary

+36302908301

effinibraun@googlemail.com

On Wraptrack: Effini

Astrid Loft Hansen

Denmark

hej@barselsfys.dk

Monika Fröhlich-Koza

Austria

mamasoul.at/

Aneliya

France

lullabi.fr

+33170237148

Beutelaffen

Germany

beutelaffen.de

KatiPreussTB@gmail.com

On Wraptrack: Umfdidumf

Tragemami

Germany

tragemami.shop

kathi@tragemami.shop

On Wraptrack: Tragemami

Camilla Raeder Duus

Denmark

kaerligtkram.dk

On Wraptrack: Kaerligtkram

Are you missing on this list? Please get in contact with Team Wraptrack at wraptrack@gmail.com.