Wraptrack logo Wraptrack logo
directory

Babywearing shops

Choose country

Sneglehuset

Denmark

Vi har et kæmpe udvalg af super populære slynger, vikler, fastvikler, bæreseler og tilbehør.

Vi er officiel forhandler af den originale Natures Sway slyngevuggen®. Vi har perfekt Trustpilot og altid hurtig levering og tilbyder desuden at folk kan prøve.

* Strækvikler
* Fastvikler
* Bæreseler
* Slyngevugger
* Viklekæder

sneglehuset.com/

Tidsel

Denmark

Hos Tidsel finder du et stort udvalg af slynger og bæreudstyr: Alt fra fastvikler, til vikletais og bærejakker. Tidsel holder til i Ågard nær Egtved, hvor man kan komme forbi efter aftale. Her finder man også Tidsels egen systue hvor man kan købe færdige slynger - eller få syet en custom-made slynge af sin egen vikle. Tidsel drives af Lotte Due Clemmensen, som foruden mange års erfaring med salg og syning af slynger, også er uddannet slyngevejleder fra Slingababy. Så hvad end du har brug for en ny slynge, omsyning af en fastvikle, eller slynge-hjælp og -vejledning, kan det findes hos Tidsel.

tidsel.dk

Bramdrupvej 100
6040 Egtved

Purebaby

Denmark

Hos Purebaby finder du et bredt sortiment af nøje udvalgte naturlige kvalitetsprodukter.

Vi ønsker at ting skal gå op i en højere enhed, så det praktiske, det tidløse, smukke detaljer og kvalitet - og ikke mindst, økologien forenes.

Vi ønsker den bedste start for dit barn, med frihed til leg og fantasi og plads til bevægelse. At skabe gode fredfyldte oaser, hvor afslapning, søvn og drømme kan give børnene ny energi til at gå på opdagelse i livet.

Vores filosofi, er at børn har brug for visuel ro, sanselige materialer af naturlige kvaliteter og rene giftfrie omgivelser for at få den bedste start på livet.

Ved bæredygtig tankegang har Purebaby skabt et fundament, hvor vores kunder kan træde ind i et univers af rene varer, skabt med omtanke for miljøet og finde de bedste produkter til den nye start på et familieliv. Vi ønsker at gøre det overskueligt og trygt for kunden at handle hos os, og derfor har vi kun produkter med de højeste certificeringer på hylderne.

partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22911&bannerid=80397

Vikleliv

Denmark

Vikle Liv er et personligt og hjælpsomt sted at handle sine bærerelaterede produkter, når du kommer i vores showroom/shop så er det altid Ejer Rikke Stilling, der er uddannet Slyngevejleder, der tager imod jer, og sørger for at i får rette vejledning til netop jeres behov.

Shoppen er indrettet i vores hjem, men uden man skal igennem den private "afdeling". Der er blødt gulv så man har mulighed for at lade sine små ligge og hygge sig, eller komme op og prøve et bæreredskab. Derudover har vi også en løbebånd som man kan få lov at prøve at gå en tur på, hvis man har behov for at vurderer et redskabs støtte. Det er også her vi afholder alt vores slyngevejledning.

Når man har købt et redskab hos os, er man altid velkommen til at sende spørgsmål eller billeder hvis man støder på en udfordring efter hjemkomst. Vi har udover shoppen i Herning, Tjørring, også en webside hvor vi har masser af hjælp at finde under fanen "Guides".

www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22911&bannerid=95495

+45 40 61 16 73

info@vikleliv.dk

Herning, Tjørring

On Wraptrack: rikkebstilling

Cool and Carry

Spain

Babywearing consultan and teacher in Kangurearte babywearing school. Owner of www.coolandcarry.com.
Blogger in donttouchmywrap.com

coolandcarry.com

info@coolandcarry.com

Villaueva de la Cañada, Madrid

On Wraptrack: Drew

Bærebarn

Denmark

baerebarn.dk

Lullabi

France

lullabi.fr

+33170237148

Are you missing on this list? Please get in contact with Team Wraptrack at wraptrack@gmail.com.