Babywearing shops

Choose country

Bærebarn

Denmark

baerebarn.dk

Jægersborggade 37
2200 København N

Cool and Carry

Spain

Babywearing consultan and teacher in Kangurearte babywearing school. Owner of www.coolandcarry.com.
Blogger in donttouchmywrap.com

coolandcarry.com

info@coolandcarry.com

Villaueva de la Cañada, Madrid

On Wraptrack: Drew

Krammebarn

Denmark

Hos Krammebarn.dk får du altid rådgivning tilpasset babys behov. Skal baby sove bruger vi tiden på noget andet og vikler når baby er vågen og frisk. Du får en god gennemgang af teorien så du altid har sikkerheden prioriteret først. Jeg har arbejdet i Babybranchen i mange år og har altid haft gravide og barslende tæt på og været en støtte i både de glade, hårde og triste situationer. Det handler ikke kun om at vikle men om at være mor på godt og ondt. Få læsset af, få frie hænder til at gå på toilet alene drikke en kop kaffe/the og bare få lidt luft. Jeg glæder mig til at møde jer.

krammebarn.dk

Odensevej 124
5471 Søndersø.

On Wraptrack: Krammebarn.dk

Minikram

Denmark

Kamilla er uddannet jordemoder og uddannet slyngevejleder. Ved siden af sit virke som jordemoder på Aarhus Universitetshospital, vejleder Kamilla, fra sit hjem i Aarhus, kommende, nybagte samt mere rutinerede forældre i brugen af alle slags slynger og bæreredskaber. Foruden undervisning i ergonomi og sikkerhed, er det vigtigt for Kamilla, at finde den helt rigtige løsning for barn og bærer, med det i mente, at alle børn og alle forældre er forskellige, og at netop det har stor værdi.

minikram.dk

+45 5192 3935

minikramdk@gmail.com

Store torv 18, 1.th
8000 Aarhus C

On Wraptrack: minikram

MiniMai Copenhagen

Denmark

minimai.dk

Randersgade 35
2100 København Ø

Sneglehuset

Denmark

sneglehuset.com

Ærtemarken 19
2860 Søborg

Tidsel

Denmark

Hos Tidsel finder du et stort udvalg af slynger og bæreudstyr: Alt fra fastvikler, til vikletais og bærejakker. Tidsel holder til i Ågard nær Egtved, hvor man kan komme forbi efter aftale. Her finder man også Tidsels egen systue hvor man kan købe færdige slynger - eller få syet en custom-made slynge af sin egen vikle. Tidsel drives af Lotte Due Clemmensen, som foruden mange års erfaring med salg og syning af slynger, også er uddannet slyngevejleder fra Slingababy. Så hvad end du har brug for en ny slynge, omsyning af en fastvikle, eller slynge-hjælp og -vejledning, kan det findes hos Tidsel.

tidsel.dk

Bramdrupvej 100
6040 Egtved

Vikleliv

Denmark

Vikle Liv er et personligt og hjælpsomt sted at handle sine bærerelaterede produkter, når du kommer i vores showroom/shop så er det altid Ejer Rikke Stilling, der er uddannet Slyngevejleder, der tager imod jer, og sørger for at i får rette vejledning til netop jeres behov.

Shoppen er indrettet i vores hjem, men uden man skal igennem den private "afdeling". Der er blødt gulv så man har mulighed for at lade sine små ligge og hygge sig, eller komme op og prøve et bæreredskab. Derudover har vi også en løbebånd som man kan få lov at prøve at gå en tur på, hvis man har behov for at vurderer et redskabs støtte. Det er også her vi afholder alt vores slyngevejledning.

Når man har købt et redskab hos os, er man altid velkommen til at sende spørgsmål eller billeder hvis man støder på en udfordring efter hjemkomst. Vi har udover shoppen i Herning, Tjørring, også en webside hvor vi har masser af hjælp at finde under fanen "Guides".

vikleliv.dk

+45 40 61 16 73

info@vikleliv.dk

Herning, Tjørring

On Wraptrack: rikkebstilling

Are you missing on this list? Please get in contact with Team Wraptrack at wraptrack@gmail.com.- -